Testimonials

Review written by Peter van Dam stayed at House of Orange 10 March till 27 March, 2017

Our stay sadly came to an end, and we are back home. We had a very good holiday and our wonderful stay in your House of Orange at Watersong Resort has contributed in very large part.
What a great house, so spacious, luxurious and well appointed. It even smells good when you come in and everything was neat and clean.
The attention to small details was fun, like the folded towels and soaps in the bathrooms.
Thanks again for the great tips, such as names of restaurants, shops etc and the tip to go to the Circle B Bar Reserve. We have been there even twice, what a beautiful nature reserve!
 
Sincerely
 
Peter and Irene

Review written by Kitty van Wayenberghe stayed at House of Orange 13 October till 27 October 2016 yesyesyesyes

De twee weken zijn echt voorbijgevlogen en we voelden ons direct alledrie thuis in jullie "House of Orange". Ons zoontje stelde zelfs voor om er gewoon te blijven wonen.  😀

Het is echt een oase van rust tussen al de drukte van de parken, de malls, de outlets,...

Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar!

Nogmaals bedankt en vele groetjes!

Andy, Kitty en Lenn

Review written by Sharon Fairhurst stayed at House of Orange 12 April till 26 April 2016 yesyesyesyes

Just spent 2weeks at House of Orange and cannot recommend enough! Situated in a semi rural part of Orlando in a gated community, close to I4 (your route to everywhere!). House of Orange is furnished to a high standard. The pool area is very inviting, it is extremely private and not overlooked, you will not find white plastic pool furniture but beautiful wicker furniture with soft pads. The interior design is stylish and of a high standard and the beds are comfortable with high quality mattresses. The villa is equipped with everything you have at home. We dealt with the owners directly and found that they were very helpful and responded quickly. Book this villa and you will be happy to return there at the end of a busy day out - if you want to leave for a day out at all!

Review written by Corrie Stanisforth, stayed at House of Orange 22 May till 2 June 2015 yesyesyesyes

Hi Rosa and Bou
We just wanted to say a big thank you for letting us stay in your beautiful home. 
We were thrilled to find such a clean and stunning house in a beautiful location. The boys enjoyed the pool, whilst Andy and I were delighted with the in pool spa, especially after the parks. 
The wildlife is wonderful and we hope to be back again next year.
Many thanks 
Corrie x

Review written by Yvonne and Rob Kouwenberg, stayed at House of Orange 29 August till 19 September 2014
yesyesyesyes

We want to let you know that we have had an awesome time in your beautiful villa. Everything is really super nice and above all large.
The heating in the pool we found very nice and made sure we could swim and sunbathe wonderfully throughout the day.
In short, we felt completely at home in your house.
Thank you for letting us stay here for 3 weeks.
The tips that we have received from you for the shopping of you we all can make use of so that was a bonus.

We have no plans for next year, but your house is definitely at the top of our list.

Greetings,
Yvonne and Rob

Review written by Ruud and Jacqueline, stayed at House of Orange 20 Oct. until 7 Nov. 2013.

yesyesyesyes
Awesome villa
We rented this vacation home in October, for 3 consecutive years. We absolutely love staying at this awesome villa every time we visit. We are totally relaxed within a few hours of arrival. After so many years, we are still impressed by how clean and well maintained the house is. The home had everything we could possibly want and need. It is beautifully & tastefully decorated; the kitchen is well equipped with everything we needed, and all beds are comfortable. It's a wonderful spot to shop, visit all the major attractions, go to the beaches, or simply lounge.
The owners are communicative, responsive, and a pleasure to deal with. They really provided outstanding service to us to make sure our visits are wonderful.
For us this is truly heaven on earth and recharges us every time we visit. We love this villa and love coming back next year. And .... we will advise all our friends to stay there.
 

Wat een prachtige Villa!

««««« Review written by Gerard van Ree stayed at House of Orange 23 Feb. 2013. till 2 Mar. 2013

Helaas weer terug van een heerlijk weekje met verblijf in jullie villa in Florida.

Wat een prachtige villa met zwembad hebben jullie in het mooie Watersong Resort!

Compleet, schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Veel aandacht voor de details. Mij vielen in het bijzonder, als man met een groen vak, de “oranje” violen en de mooie planten bij het zwembad op. Overal dichtbij en dus goed aan te rijden. Helemaal positief vanaf de voorbereiding (uitvoerige info van jullie zijde, goede bereikbaarheid en snelle reactie ), het moment van aankomst (codes etc. klopten allen, aanwezige apparatuur werkt) en het verblijf zelf. We hebben we werkelijk geen minpuntje kunnen ontdekken. Nogmaals lof voor jullie aanpak en de villa zelf!

Wij houden jullie villa zeer zeker in gedachte bij een volgend verblijf in Orlando en omgeving.

Met vriendelijke groet,

Gerard van Ree
 

Nogmaals bedankt!

««««« Review written by Loek van Dooren stayed at House of Orange 27 Jan. 2013. till 2 Feb. 2013

We kwamen gisteren terug van ruim 3 weken vakantie in Florida incl. een week cruise. Het was geweldig ondanks dat het de laatste dagen in Florida best koud was en de zon volop scheen. We waren dan ook meer dan aangenaam verrast door uw woning en het verblijf daarin. Het gebubbel en zwemmen in het warme water voegde daar nog eens een dimensie aan toe.

Vanaf deze plaats wil ik u, mede namens de andere reisgenoten, bedanken voor de gastvrije en zo prettige en verzorgde woning. Het was een genot om er te zijn.

Nogmaals bedankt.

Groet,

Loek van Dooren

 

Even better than on the web site!

««««« Review written by Rosemary Downes, stayed at House of Orange 30 Dec. 2012. till 9 Jan. 2013

Good morning from a rare sunny morning in England!

I did want you to know that we had a lovely holiday in Florida made all the more enjoyable by your beautiful villa. We all agreed that it was the FIRST time that we had arrived at a holiday location and had to admit the property was "better" than it looked on the website!

As I believe our daughter told you the newly named "cucuzzi" was a great success almost as good as Disney World I would say, and everybody loved Celebration we had several very enjoyable meals there.

Lastly I must tell you that it is just as well your beautiful floral displays are so large otherwise they may well have been sneaked into our luggage!!! My husband particularly like the large tulip head with the heather, and  I loved the two either end of the main living area - were they also purchased in Holland they are spectacular?

Thank you once again for a most enjoyable stay I am sure we will all return.

Sincerely

Rose-marie Downes

The Villa House of Orange really has everything!

««««« Review written by Xander Bremer, stayed at House of Orange 2 Nov. till 9 Nov. 2012

(NL) Deze villa in Watersong Resort geeft je vanaf het eerste moment een 'thuis' gevoel! Vanaf de eerste dag is het dus al maximaal genieten van je rust, iets wat ook nog eens wordt vereenvoudigd omdat het huis werkelijk van alles is voorzien. Overal is aan gedacht, en de winkels zijn voldoende aanwezig binnen 10 min rijden max. Wil je iets meer vertier, dan zijn de parken en outlets met een half uurtje rijden binnen handbereik. Vele mogelijkheden dus om maximaal te genieten, niet alleen ter plaatse, maar ook erna. Deze fantastische week blijft namelijk wel enige tijd in de gedachten hangen! Wie weet volgend jaar weer, zo zeer hebben we ons vermaakt en genoten van het fantastische huis en omgeving!

Xander, Marlies and Merel.

(EN) This villa at Watersong Resort gives you from the first moment a "home" feeling! From the first day, you totally relax, something that also is simplified because the house really has everything. Everything has been thought of, and the shops are sufficiently available within 10 min drive max. Want more fun, then the parks and outlets are within a half hour drive. So many options for the maximum enjoyment, not only when you're there, but also afterwards. This fantastic week is still with us in our thoughts! Maybe next year we will return, for we have had so much enjoyed and relaxation in this fantastic home and it's surroundings!

Xander, Marlies en Merel

Our true Second Home!

««««« Review written by Jacqueline en Ruud Kouwenoord, stayed at House of Orange October 2012

We fully agree with the recommendation by “The Pink Flamingo". The property is very good quality, lots of space, well equipped, clean and nice and a fantastic location. The Villa is furnished to give an impression of a home, not a "stripped place" only for renting. Our true second home!

Some tips to do:

Fantasy of Flight in Polk City (30 minutes driving). Kids like it when they climb on board a real B-17 Flying
Fortress in a WWII bombing mission.

Myakka River State Park in Sarasota (2 hours’ drive). Take an airboat for a scenic cruise of the lake, watch birds and alligators, walk the treetop trail (about 25 feet above the ground) or have a spectacular view of treetops, wetlands and the prairie/hammock interface.

Thank you for allowing us to rent your property.

We will definitely return for our next trip.

Fantastic and well-equipped house; great for the family

«««««
Beoordeling opgesteld door Paulien (Naarden, Netherlands) de 22/12/2009 voor een verblijf in 7/2009

The newly built and furnished house welcomes you with a great smile the moment you walk in. Beautifully situated amongst parks, golflinks, restaurants and malls it leaves nothing to be desired.
we enjoyed 2 great weeks with a very varied programme with 3 kids, age 15, 13 and 11.

 

Fantastisch mooie villa!

«««««

Beoordeling opgesteld door Nan (Rhoon, Nederland) de 04/01/2010 voor een verblijf in 12/2009

Een villa waar je je heerlijk thuis voelt, van alle gemakken voorzien.
Een lekker verwarmd zwembad met gescheiden bubbelbad, afgezet met veiligheidshekwerk, waardoor de kinderen er niet zomaar in kunnen vallen.
Alle benodigde inventaris is aanwezig en zoniet dan wordt daar op verzoek voor gezorgd, wij hadden een extra kinderbed nodig en deze stond er, super geregeld.
Kortom een aanrader!

 

Als of je thuis komt!

«««««

Beoordeling opgesteld door Mirjam (Naarden, Nederland) de 29/12/2009 voor een verblijf in 11/2009

Watersong resort, huis gehuurd van de Fam. Maurits. Het is ons zo goed bevallen, de villa is werkelijk van alle gemakken voorzien, je voelt je er direkt thuis. Heerlijk groot zwembad met jacuzzi ,ruime slaapkamers en een prachtige woonkamer. Het resort ligt buiten alle drukte van Orlando, dichtbij alles en er net ver genoeg  vandaan! Wat ons betreft vind je zo'n aangekleed huis niet snel. Meestal staat het hoognodige erin,kaal en ongezellig, hier krijg je het gevoel 'ik kom thuis'.Een echte aanrader dus!!! Lachen

 

Een geweldig verblijf !
«««««
Review written by Maarten en Susanne (Lelystad, Holland) the 05/27/2010 for a stay in 5/2010
Op 27 april besloten wij in een opwelling om naar Florida te gaan naar de omgeving Orlando/ Kissimmee. Het vertrek zou slechts 2 dagen later zijn, dus veel tijd om te boeken was er niet. Reden van bezoek was voor een deel ontspanning en er waren wat zakelijke afspraken gemaakt in de omgeving welke mooi gecombineerd konden worden. Na wat rond te hebben gezocht op internet vonden we deze woning welke werd ondersteund door een mooie internet site. Hierop te hebben gereageerd werden we al snel teruggebeld en de boeking was rond. Na aankomst in Orlando zijn we richting davenport gaan rijden naar de woning. Bij aankomst van het park waren we blij verrast door de prachtige uitstraling en het feit dat onze entree code op de gate in orde bleek te zijn. Na deze entree was het zoeken naar ons huis. Ook hier bleek de code van de deur in orde. Heel erg prettig. Dit had ik al eens anders meegemaakt! Bij binnenkomst wisten we niet wat we zagen, een prachtige indeling met een heel leuk interieur. En wat ons vooral aansprak, alles was heel netjes en schoon! Mooie keuken, leuke slaapkamers met uitstekende bedden, en een heel fijne patio met heerlijk zwembad.
We hebben een heerlijke week gehad.

Maarten en Susanne

Geweldig genoten!
«««««

Beoordeling opgesteld door Tom & Karin Bolderink; verblijf Mei/Juni 2010
We hebben geweldig genoten van jullie prachtige villa. Heerlijk zwembad, prachtige keuken en uitstekende slaap- en badkamers, en heerlijk ruim.

 

Ook de lokatie is geweldig, en binnen zeer korte afstand van alle toeristische attracties.

We waren allemaal meer dan tevreden met het huis en hebben veelvuldig gebruik gemaakt van het zwembad en de jacuzzi.

Nog bedankt voor de tips over Memorial day. De vrouwen hebben er dankbaar gebruik van gemaakt terwijl wij (de mannen) een heerlijke relaxte dag aan de pool hebben gehad.
Indien we collega's en/of vrienden ontmoeten die Florida gaan bezoeken zullen we jullie villa zeker aanbevelen.

 

Het Huis was Heerlijk!

«««««

Beoordeling opgesteld door Valentine & Douwe Sijtsma, verblijf 2 t/m 18 juni 2011

Beste Familie Maurits, 

We zijn zondag weer thuis gekomen nadat we een heerlijke vakantie hebben gehad in jullie huis in Florida

We hebben geboft met het weer, meestal 35 graden, alleen de laatste 3 dagen regen buien gehad in de middag. Ook op 1 dag flink onweer, voor Hollandse begrippen dan want daar is het heel normaal.

Het huis was heerlijk, zo ruim en compleet. Met z’n zevenen was het er goed toeven.

De eerste ochtend bij het ontbijt buiten kwamen de kraanvogels al buurten, maar ja we mochten ze niet voeren dus de volgende dagen liepen ze braaf voorbij, soms met z’n vieren. Heel komisch om te zien.

Op een dag riep ik ze omdat ik een foto wilde maken en met een spurt kwamen ze op me af, helaas kregen ze weer niets en dropen al snel weer af.

Het zwembad was een heerlijke verkoeling en ook het algemene zwembad hebben we vaak bezocht, heerlijk om er te liggen en het was er meestal heel rustig. 

We hebben weer allerlei pret en waterparken bezocht en de meiden hebben met dolfijnen en roggen gezwommen in Discovery Cove, ze hadden er de dag van hun leven.

Er zijn ook mooie foto’s van gemaakt en ze hebben zelfs een poster van zichzelf met een dolfijn, uiteraard voor een hoop geld.

Bush Garden’s bezocht en Cape Canaveral.

Naar Boggy Creek en met een airboat meegevaren, zelfs 2 kleine alligators gezien.

De volgende dag kwamen we erachter dat bij het zwembad een nog grotere alligator te zien was en schildpadden. 

En natuurlijk heel veel gewinkeld en nog veel meer gekocht.

Bijna alle dagen heerlijk uit eten geweest bij diverse restaurants. 

De tweede week iets rustiger aan gedaan en wat meer van de zon genoten, heel voorzichtig opgebouwd want het is snel te heet voor ons en verbranden zaten we niet op te wachten. 

Het is allemaal prima verlopen en als we de fotoboeken gaan maken zullen we nog vaak aan deze vakantie terug denken, het was gewoon geweldig om daar te zijn en van jullie huis te genieten. 

Bedankt dat we er mochten logeren! 

Hartelijke groeten van ons allemaal. 

Douwe en Valentine, Nico en Lisanne, Léonie en Wilmar, Eric

 

Van alle gemakken voorzien!

«««««

Beoordeling opgesteld door Edwin van Driel, verblijf Augustus 2011

Wij, gezin met 2 kinderen van 6 en 17 jaar,  hebben voor een periode van 3 weken in dit geweldige huis gewoond. Huis is netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Vooral het zwembad was ideaal voor onze kinderen. Het huis heeft een lekker centrale ligging waardoor je in een klein uurtje aan de West of Oost kust zit. De pretparken zijn ook lekker dichtbij op zo’n 15-20 minuten afstand. Ik zou geen betere ligging voor een verblijf kunnen bedenken. Wij komen hier zeker graag nog een keertje terug. Communicatie met de eigenaren en het management buro verliep super. Erg veel in de buurt te zien en te doen. Een topper!”


Back to Top of page

 

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  14  15  next page

Powered byEMF HTML Contact Form